Ny start

Jeg begynner like godt med hei og velkommen til min første blogg. Jeg er fotograf med hele min sjel men ikke som yrke enda. Jeg er 41 år i skrivende stund og far til to flotte jenter, en kone som styrer hjem og timeplan med presisjon en som lar meg gjøre det jeg vil med restriksjoner ;) som det skal være.

I 2013 startet jeg et enkeltmannsforetak for å bygge opp en merkevare stokkefotografi til et firma som bevarer øyeblikk for alle til en fornuftig pris. Med to små jenter og en travel fulltidsjobb gikk ikke dette som planlagt. Jeg la firma litt på is før jeg så at jeg fortsatt kunne utvikle meg som fotograf og fordypet meg i landskapsfotografi. Dette kunne jeg gjøre mens jeg luftet hunden. 

Hvis dere vil se dette så kan dere besøke havardwstokke.com

Det å fotografere barn og nyfødte samt bryllup er utrolig vanedannende og noe som jeg ikke har klart å legge bak meg. Nå som mine barn er større har jeg muligheten til å fortsette det jeg startet med i 2013. Jeg har nå satt opp denne siden og om ikke lenge vil landskaps siden være oppe og gå også.

Filosofi.

Jeg vil bevare øyeblikk og forevige minner.
Jeg er nøye og liker ikke raske løsninger og dårlig planlegging, dvs at jeg skal ikke jobbe på akkord jeg tar meg tid og gjør ting ordentlig. Når det gjelder barne fotografi vil jeg ringe og planlegge litt med dere for å gjøre jobben best mulig. Ikke alle barn er like glad i å slippe fremmede inn på de helt uten videre og det er jo bra, men i dette yrke kan det ikke ha en plan eller vite litt om hva og hvem man skal fotografere gjøre jobben vanskeligere eller ikke i det hele tatt.

Disse detaljene vil endre seg ettersom jeg får mer å gjøre da kan jeg investere i nytt utstyr og tilby mer og bedre pakker.

Mer informasjon kommer senere

Håvard