Forklaring på produkt og materialet

Hei og velkommen.

Her kan dere bestille mine bilder på print eller lerret. Bestiller du trykk uten ramme er leveringstiden ca 3-4 dager (Lerretet blir spent opp med treramme under). Bilder med ramme tar ca 2 uker før alt er ferdig. Jeg bruker papir fra en fine art papirprodusent i Tyskland som heter Hahnemuhle. Bildene blir printet hos Copycat sentrum i Oslo, som er sertifisert til å gjøre dette. De bruker storformat printer som gir utrolig flott resultat. Dette gjør at trykket holder seg mye bedre enn andre papirtyper. Vil du ha rammer rundt bildet bruker jeg en lokal rammemaker fra Kolsås som har lang erfaring med innramming og kunst.

Produkter

De variantene jeg tilbyr av materialet er

  • Hahnemuhle Photog rag/ Hahnemuhle Photog rag Bright White papir
    (Det varierer hvilket bilde som passer til den bestemte papirtypen, dette er noe jeg bestemmer sammen med trykkeriet)
  • Ramme (enkel sort) rundt papiret med Passpartout og kunstglass, dette reduserer gjenskinn og er UV behandlet for å beskytte bildet mot falming (gulning)
  • På lerret, materialet som er tett vevet og har en grovere struktur. Dette er slitesterkt med en flott hvit grunnfarve, ferdig oppbunnet.
  • Lerret med flytende ramme rundt i en enkel sort løsning. Dette gir et inntrykk om at bildet svever i rammen, samt at man skjuler brettekanter og sidene av bildet.

Etter at du har valgt, og betalt, får jeg beskjed og bestiller trykk innen 2 virkedager. Hvis du vil ha en annen ramme rundt trykket så er det bare å ringe meg på 41224579 eller sende en mail på haavard@stokkefotografi.no. Prisen varierer ikke så mye og jeg vil alltid strekke meg litt lenger for å forsikre meg om at du blir fornøyd.

 

Produktinfo

Litt om Hanehmule 

Selskapet sporer sin opprinnelse til bygging av en papirfabrikk av Merton Speiss 27. februar 1584 i Relliehausen ved kilden til en elv i Solling (en rekke bakker). Filtreringseffekten fra Sollings sandstein hadde en mykningsvirkning på det rene kildevannet som fører til papir av eksepsjonell kvalitet. Dette er bare en av mange slike papirfabrikker kjent for å ha eksistert i nærheten av Dassel mellom Weser og Leine-elvene, men det er den eneste som har overlevd gjennom århundrene. 

Photo Rag (har en liten gulfarge) og Photo Rag bright white (helt hvit farge) jeg velger det som er mest passende i forhold til bilde du bestiller for å gi best mulig innrykk. Hvis du har lyst på en annen type ramme i farge eller størrelse  eller prisen på vanlig glass kontra kunstglass så bare send en mail på haavard@stokkefotografi.no eller ring 41224579.

Vil du vite mer så bare besøk siden deres her.

https://www.hahnemuehle.com/en/index.html

Litt om Kolsås Ramme & Galleri

Kolsås Ramme & Galleri holder til i Brynsveien 96. Vi har tidligere drevet vårt Rammeverksted på Bærums Verk, men har nå flyttet inn i fine nye lokaler bak Shell og Peppes i krysset ved Kolsås Hagesenter. Med vår lange erfaring, ca 20 år, har vi god kunnskap på innramming, passepartout og glass og du vil få god service og hyggelige priser.  Lang fartstid i faget har vist oss hvor mye en riktig ramme kan gjøre for et bilde. Det er viktig å få kyndig hjelp, og det får du hos oss. 


Jeg har valgt å gå for to enkle morderne sorte rammer en til vanlig innrammet print og en til flyteramme rundt lerret for å fremheve dette enda mer. Dette skjuler også brettekanter og hvite overganger . 

IMG_3235.JPG

Lerret

Dette materialet er grovere i strukturen men også helt hvit i behandlingen. Ved bestilling blir dette alltid montert opp i inner ramme, hvis du har valgt flytende ramme rundt blir den lagt utenpå.

 

 

 

 

 

GLK7.jpg

Ramme for print

IMG_1512.PNG

Kunstglass .

 Glasset går også under navnet " AR/UV70", hvor AR er en forkortelse for "anti-refleks" og "UV70" betyr at glasset har en 70% UV-sperre. Denne UV-sperren beskytter kunstverket vesentlig bedre enn vanlig glass. Dette er et glass som er skreddersydd for kunst, i tillegg til at det er refleksfritt og har UV-sperre er glasset "vannhvitt". Med det menes at transmisjonen av spekteret av lysets ulike bølgelenger er opptil 99%, noe en ser veldig klart å tydelig om du henger et bildet rammet inn med ArtGlass opp ved siden av et rammet inn med vanlig glass.

IMG_2345.JPG

Photo Rag/ Photo Rag Bright White

Den øverste av disse to arkene er den vanlige Photo Rag og den er naturlig i fargen og men litt struktur i papiret 

Den nederste er Photo Rag Bright White denne er lik men i helt lys hvit farge med samme struktur i bildet.

Her står det litt mer forklart for den som liker det.

https://www.hahnemuehle.com/fileadmin/user_upload/pdf/dfa/Datenblaetter-Oktober2015ff/FineArt_Collection/Datenblatt-PhotoRag308.pdf

 

mdcfltf1409000-01_1.jpg

Ramme for lerret (flytende ramme)

 

Mine sammarbeidspartnere.

Copycat sentrum

http://www.copycat.no/sentrum.html

Kolsås Ramme & Galleri

https://www.rammegalleri.no

Hvis du har spørsmål så bare ring 41224579 om det er noe du vil endre eller andre spørsmål.

 

Betalingsmåte og levering.

Her betaler du ved bestilling på enten PayPal, Visa eller Mastercard. Jeg bestiller trykk og sender/leverer så fort dette er klart.
Ved levering ringer jeg og avtaler tid og sted som passer for dere. Skulle du være noe som gjør at du ikke er fornøyd så må du ta kontak,t om det er for å levere tilbake trykk eller andre ting. Jeg finner alltid en løsning så du blir fornøyd. 

Mvh

Håvard Walle Stokke
Stokkefotografi.no
Org:999 228 186