Endring

Sommeren 2015 kjøpte jeg noen filter for å ta litt mer krevende landskapsbilder mens vi var på ferie. Ikke mange dagene etter mitt første bilde ble jeg mer og mer fasinert av denne sjangeren.

Jeg har så lenge jeg har hatt kamera tatt mange landskapsbilder og etter at jeg etablerte dette firma i 2012 tok fikk jeg tilgang til mer utstyr og bildene ble bedre. Jeg satset ikke på dette da jeg så at det jeg kunne tjene penger på var portrettfotografi.

Etter et par år nå så ser jeg at med små barn en krevende fulltidsjobb så er dette noe jeg ikke får tid til lenger så nå i april i år bestemte jeg meg for å skifte fokus fra portrett til landsakap. Dette er noe jeg står mye friere til å gjøre og som gir meg mye mer personlig utfordring og vekst.

Bilde du ser over er det som tippet skalaen mot landskapsfotografering. Dette er et sted jeg lenge har villet fotografere men jeg har ikke funnet vinkel eller satt av tid til det, men på onsdag denne uken gjorde jeg det og angrer ikke dette ble utrolig bra.

På denne siden vil jeg legge ut bilder jeg tar og blogge om hva, hvordan og hvorfor, Bildene er det fult mulig og kjøpe kopi av. Jeg har nå ikke en god nok printer eller avtale med trykkeri for å selge print direkte. Det er en drøm som ligger litt lenger unna.Så alt blir levert på flotte minnepenner klare for print.