Selge mine bilder på trykk.

Hei!

Nå er det gått to uker og jeg begynner å nærme meg en løsning som vil fungere best mulig iht. kvaliteten på trykket, om det er bilde, lerret eller aluminium. Det har vært mye å sette seg inn i. Dette er en gedigen verden fra papir til glasstype på klassisk ramme.

Jeg har alltid tenkt å bruke nære leverandører så veien er kort fra trykkeri til rammemaker. For meg er det viktig og støtte lokale bedrifter for å opprettholde mangfold vi har. Det som er det store hinderet er hvor jeg skal legge meg kvalitetsmessig og hvilken størrelser jeg skal selge i. Jeg vil at dere skal ha valgmuligheter med begrensninger. Det er for å kunne gi deg det du ønsker samtidig som jeg hjelper med å minske forvirringen i denne jungelen av tilvalg og utrykk.

Dette kan trykkes på to måter som jeg ser det.

Vanlig trykk.

Større trykkeri og matt/glossy ark samt standard lerret kvalitet. Dette er billigere for meg, men utrykket på trykk blir likt det dere kan bestille selv. Vanlig rimelig ramme og vanlig glass. Ikke veldig imponerende om man skal betale for det fra en fotograf som skal ha dette som sin lidenskap.

Fine Art trykk.

Her kommer kvalitets papirene inn. Med struktur, vekt og levedyktighet.  Her er det også flere alternativer med ramme for papir og lerret trykk. Vanlig passepartout eller revet flytende kant. Glasset er også UV og refleksbehandlet, noe som gjør at det kan henges flere steder hvor solen skinner mot bilde. Jeg skal også tilby flytende ramme rundt lerret og panorama bilder. Dette fjerner brettekanten og fargen som er rundt hele bilde og gir en fin sveve effekt. 

Når du kjøper et bilde hos meg vil jeg at det skal være noe annet en det du får ved vanlige foto trykkerier.  Jeg vil at dette skal være et større uttrykk og noe som viser kvalitetshåndverk i alle detaljer. Dette gjør at jeg velger den siste løsningen og ja prisen blir høyere, men resultatet blir noe helt annet.

Kjerneverdien bak dette er å levere et produkt som gir mer en det du hadde forventet, både i bilde, trykk, og innramming. Jeg har ikke regnet ferdig priser eller sett på hvilken tilvalg jeg skal tilby så litt står igjen før jeg er ferdig.

Jeg vet at dette ikke blir den rimligste løsningen, men den med høyest kvalitet og effekt. Jeg har aldri regnet med at dette skulle være noen stor inntektskilde men en som kan bidra litt. Jeg kommer ikke til å tilby alle bilder på trykk, det er dessverre sånn at ikke alle bilder gir like godt inntrykk på papir.

Målet er å få på plass en webshop løsning lik den jeg har nå men med flere valg så hele prosessen virker enkel og trygg for deg som kunde. Leveringstiden som jeg ser den nå vil være på en til to uker litt avhengig av hva du bestiller. Bor du i nærområdet så leverer jeg bilde hjem til deg og sender om det blir langt unna.

 

Håper dere gleder dere. 

Håvard