Endelig skal jeg selge bildene mine på Fineart papir og lerret.

Nå har jeg gode nyheter. Jeg har fått på plass leverandører av fine art trykk og rammer. Etter flere runder å mye lærdom om papir, struktur og tykkelse har jeg funnet et trykkeri som bruker de papirene jeg vil bruket. Papiret kommer fra et Tysk trykkeri som heter Hahnemühle. De er en av Tysklands eldste trykkerier og har et stort utvalg av papirer og lerret. De er kjent for god kvalitet og lang levetid. 

Etter mye søking og telefoner til trykkerier om pris, papir og prøvetrykk fant jeg et som var i nærheten.
Dagen jeg hentet mine første prøvetrykk hos Copycat Sentrum ble jeg satt ut av hvor stor forskjellen var på fineart og vanlig papir.  

Her er jeg på Copycat Sentrum og ser bildet for første gang.

Her hadde bildet nettopp kommet ut av printeren og lå klar for inspeksjon. Dette for meg var som sagt veldig stort, det å se dette på en data skjerm er ikke det samme som å se det på trykk.
Dette gir en mye høyere følelse i motivet en det du får ved å se det på en dataskjerm 

 Nå som det var klart var det bare verdenen av rammer som jeg måtte fordype meg i. Her er det mange muligheter både rammen og ramme teknikker. Jeg har valgt en enkel og elegant svart malt ramme til mine papirtrykk . Jeg vil ha en enkel ramme som markerer bilde men ikke dominerer for mye. Det neste er glasset som skal være på rammen. Det finnes mange typer glass fra vanlig glass og til flere typer UV glass. Jeg landet på et som har høy UV behandling og antirefleks, til en fornuftig pris, men ikke så høyt som de dyreste.

Dette er et håndverk. Fra planlegging til man står der og fryser fingrene av seg for å lete etter riktig komposisjon og tidspunkt. Frem til bildet er behandlet og trykket på papir.  Jeg mener at man ikke får frem dette like godt på vanlig glossy fotopapir som ved bruk av finart papirer. Dette skal reflektere hva jeg investerer i dette og hvordan jeg på best mulig måte kan vise frem mine bilder.

Kjerneverdien min er å levere noe som overgår dine forventninger. Dette skal være noe du gleder deg over når du ser det henger på veggen. Produktet skal også på best mulig måte reflektere prisen du betaler for det. 

brua-2.jpg

 

Håper dere går inn på siden min og tar en titt. 

Jeg har delt opp dette i to sider. Den en som gir en god forklaring  på hva jeg tilbyr og en hvor de utvalgte bildene ligger klare for salg. Ikke alle bilder jeg tar blir lagt ut for salg, noen av de er bilder av bygg som krever spesiel tillatelse og disse bildene er mer for å øke min portfolio.  Når du velger bilde følger du bare valgene du får. Her kan du betale med Paypal, Visa eller MasterCard. 

Prisene på bildene er 

Print på papir (photo Rag/Photo Rag Bright White)                       2800,-

Print på lerret ferdig oppbunnet  (treramme)                                   3100,-

Print innrammet med sort rammed og kunstglass                            4800,-

Lerret med sort flyteramme                                                               5200,-

Levering (innenfor Akershus leveres det av meg personlig. Jeg ringer avtaler tid og sted)

Frakt 0,-

 

Spent hilsen

Håvard Walle Stokke
Stokkefotografi