Sola titter frem

Hei kjære følgere

Tusen takk for at dere er her og følger meg. Det har vært en lang tid uten noe nytt innhold på denne siden, ettersom dette er en hobby blir det nedprioritert når andre ting er viktigere. I 2017 har jeg satt med noen mål jeg skal ha tre turer med telt og kamera utstyr alene og dette gleder jeg meg til. Jeg ska også en tur i fjellet med en likesinnet venn noe jeg virkelig ser frem til , men her har vi ikke spikret fast hvor vi skal dra enda.

Den store drømmen er å komme meg til Island og England for å ta litt bilder men dette er laaaaaaangt frem i tid. I første omgang hadde en tur til nord Norge vært helt magisk det er et mekka for lanskapsfotografi.

Iløpet av vinteren/våren skal jeg bytte jobb dette blir veldig spennende. Da får jeg jo kanskje mindre tid i hverdagen til dette. Som sagt er jo dette en hobby og ikke noe jeg tjener mye penger på. Så dette kommer i andre rekke, men det er en lidenskap jeg virkelig har blitt slukt helt av. Og så lenge min snille kone lar meg dra på tur så blir det mye flott resultat som kanskje andre også vil ha glede av.

 

 

Håvard