Tålmodighet

I det siste har det klødd i fingrene etter å finne et flott motiv med riktig lys og stemning. De gangene jeg har fått med meg utstyret ut og gjordt et forsøk, har det blitt fullstendig skivebom gang etter gang. Og da begynner man med det vanlige, er det meg, er det utsyre eller klarer jeg ikke å se  motivene. 

Da jeg våknet i dag til nysnø og flott himmel tenkte jeg i det jeg gikk ut døra for å levere jentene i barnehagen og skolen, jeg tar med meg utstyret og ser. Jeg hadde ca 45 min mellom levering og jobb så jeg stoppet bilen ved Skui gård hvor jeg hadde sett for meg et bilde i hode. Etter å ha satt opp kamera så begynte jeg og søke etter det jeg hadde sett for meg. Jeg prøvde flere komposisjoner men fant ingen som fungerte. Etter en liten stund så jeg at solen begynte å titte frem her og der. Jeg fant komposisjonen og ventet spent.

Plutselig kom det et lite lysglimt frem fulførte bilde jeg har ventet lenge på å fange. Som landskaps fotograf har jeg lært at de gode bildene er få og langt imellom men når de først viser seg så er det med stor belønning. 

 

Vårsol