Fototur

Verdens ende.

Denne helgen har vært fyllt av mange sterke opplevelser, fra den siste dagen på jobb i Specsavers etter elve år. Til en fantastisk helg på Verdens ende med en kompis fot å ta landskapsbilder omkranset av vakker natur.

Det hele startet som en ide fra en kompis for et par uker siden, om å dra til Verdens ende å fotografere vippefyret denne helgen. Vi ble enige om å dra med en dags overnatting i telt. Noe jeg stortrives med.

Først skulle jeg ha min siste dag som butikksjef for Specsavers Sandvika og så skulle jeg reise ved tre tiden til Verdens ende dagen etter. Så med fotobag og teltutstyret pakket dro vi halv fire på søndagen.

Turen tok ca to timer med stopp i Tønsberg for å spise og handle proviant. Da vi kom frem var kl ca rundt seks, å solen var på vei ned. Det var kommet et flott gul oransjt lys og det var veldig lett å finne motiver.

Etter å ha reket frem og tilbake i skjærgården etter motiver å fotografere begynte solnedgangen å vise sine fine farger. Vi rigget oss til med kamera og pils og her ser dere resultatet som jeg er ganske fornøyd med selv om skyene glimret med sit fravær.

Etter at vi hadde fått med oss solnedgangen gikk turen videre for å sette opp telt. Vi hadde begge sett for oss en plenflek med utsikt mot havet men det fikk vi ikke. Det ble en plenflekk med utsikt mot parkeringsplassen :), men for de som spiller Pokemon go så var det et pokestop der vi satte opp teltet :) så litt bonus var det.

Etter at vi hadde satt opp telt spist mat(les:Pølse) og fått i oss en pils til, så gikk vi for å prøve oss på litt fotografering av melkeveien. Noe ingen av oss var dreven med. Vi surret med det en stund uten noen nevneverdige bilder fra min side. Dette må jeg trene mer på. Da klokka var halv to bestemte vi oss for å pakket sammen. Vi ble enige om å stå opp tidlig for å ta soloppgangsbilder, neste morgen. Vi skulle opp kl 05:00 for å få med oss soloppgangen og det viste seg ikke å være noe problem Russen komm 04:30 og dro igang et digert agregat. De begynte heldig vis ikke med musikken med en gang. Den kom etter at vi var ute på svabergene og tok bilder og da var det bare hyggelig med musikk mens vi tok bilde.

Takk for en flott tur og opplevelsene Jørgen. Jeg gleder meg til neste.
Jeg må også takke min kone som lar meg få utfolde meg kreativt selv om det ikke altid passer like bra.

Tusen takk Tine