Spontan tur

Da jeg sto opp i dag hadde jeg ikke tenkt å gå tur eller fotografere. De siste ukene og dagene har flydd forbi og det har ikke vært mye liv her i det siste. Da det var leggetid for jentene tok jeg med meg hunden og utstyret og løp ut. Jeg hadde ikke planlagt noe som helst.  

Jeg dro og fyller bilen med bensin og ringte en kompis (Jørgen). Han var klar for fototur. Jeg skulle hente noe på posten og så hente han. Turen gikk mot Bærums verk, etter at jeg hadde møtt Jørgen.  

Etter litt frem og tilbake foreslo jeg Østernvannet. Et sted jeg ikke hadde besøkt på mange år. Jørgen hadde aldri vært der så da ble det enstemmig vedtatt. Og fra  p.plassen er det ca 1 km til du når vannet så da fikk Stella en luftetur også. 

Da vi kom frem til vannet ble vi møtt med litt flat himmelen men med noen spennende tåke langs toppene. 

Østernvannet  

Østernvannet  

Vi surret litt rundt og ble enige om at dette var et flott sted å ta med barna på telttur. Masse merkede stier og fine badeplasser.  

Vi fant tilslutt en plass som åpnet seg, men lyset venter ikke lenge, så er man ikke klar så glir det forbi. Det skjedde nå også 😫😫.

 

Heldigvis åpnet det seg lengre nord mot Brunkollen og det ble værende en stund og ga oss disse flotte bildene.  

Brunkollen  

Brunkollen  

IMG_0473.JPG

Brunkollen pano.  

For å se panoen i større format gå til Stokkefotografi på Facebook  

 

Etter at lyset ble borte pakket vi sammen og gikk en runde for å bli kjent med Østernvannet.  

Vi fant denne statuen, og om noen vet hvorfor den er der så bare kommenter nedenfor.

IMG_0469.JPG

Dette er et sted jeg anbefaler alle og ta med sine barn eller bare for en luftetur med hunden. Stien til østernvannet fra parkeringen er flat og lett å gå. Det er mange fine steder og bade. På motsatt side av der man kommer opp er det flotte plasser for telting 😁.