Pris og forklaring

Hei

Nå som sommerferien er over og jeg har fylt opp siden med mange fine bilder.
Følte jeg det var på tide å ta steget ut med priser og litt info fra meg, så hvis du har lyst på et av mine verk på veggen så er veien litt kortere. 

Det som driver lidenskapen min er å få være ute og oppleve naturen og ta bilder samtidig. Det neste er jo så klart når noen spør meg om å få kjøpe disse bildene for å ha de på veggen.

Jeg har ikke en proff printer (heller ikke plass til det i huset) så da blir neste hinder å få til en avtale med et trykkeri som kan hjelpe meg med å trykke bildene så sluttresultatet blir bra. Det jeg helst vil selge er jo ferdige print av mine bilder i forskjellige størrelser. Da sitter jeg med full kontroll på at sluttresultatet blir best mulig og sånn som jeg ser det for meg når jeg tar bildene.

Men en så lenge har jeg ikke inngått noen avtale med noen trykker, så da blir det å selge bildene på digitalt medie (som høyoppløselig jpg fil). Det er jpg som er det mest brukte og kjente filformatet så det er dette jeg konverterer mine bilder til.
Alle mine bilder blir tatt i et format som heter RAW, det er større bildefiler som har den egenskapen at de samler inn mest mulig informasjon om bilde. Det gjør at jeg får med mest mulig detaljer og har mere og jobbe med når det kommer til etterbehandling av bildet.

Prisene som er satt på bildene mine er for 1, 3, 5 bilder med rabatt på de to siste løsningene.
Grunnen til det er fra min side at man ofte har lyst på flere, derfor har jeg gitt litt rabatt så det å trykke de ikke skal gjøre at dette blir uoverkommelig.

Jeg skal ikke bli rik på dette men det må gå til å dekke løpende utgifter, slitasje på utstyre som jeg bruker og litt for å reinvestere i nytt utstyr og evt. print.

Håper dette oppklarer litt, og hvis ikke så bare kommenter under så svarer jeg etter beste evne.

 

Håvard :)