Nytt vannmerke og hvorfor.

Jeg har vurdert lenge og bytte vannmerke. Når jeg nå skal begynne å selge tykk så er det veldig fint å kunne ha vannmerke som genererer mer salg, men for å gjøre det så må jeg ha et vannmerke som gjenspeiler hvor flott landskapsbilde er. Derfor har jeg valgt denne med signatur og ikke en logo. Bildene som vil ha dette merke er bilder på min nettside eller bilder som henger på veggen hos kunder jeg har solgt til. Det gamle vannmerke er tydelig og veldig bedriftsrettet flott, men det passet ikke for landskapsbilder. Det gjør nytten sin i forhold til bedrifts bilder, produktbilder og den type ting. Landskaps bildene mine må ha en signatur som gjenspeiler bilde jeg har skapt.

IMG_0543.JPG

Grunnen til at jeg personlig vil ha mitt vannmerke/signatur på bilder jeg skaper er nettopp forde det er mitt verk.. Jeg har skap dette og vil vise det. Det bør være like naturlig å signere fotografi som maleri. Dette er ikke der for å beskytte mot kopiering, det klarer man ikke stoppe. De som vil det klarer alltid å finne veier rundt dette i redigering.  Men jeg vil ha det som bevis på mitt verk, på mine print.

Jeg er ikke sikker på hvordan dette påvirker min webside og facebookprofil enda, men det blir ingen endring med det første. Jeg vil først ha det på trykk jeg skal selge, så ser jeg hvor det går fra der.

Sist men ikke minst så håper jeg at det jeg legger ut av innhold både fra blogg og bilder, er innhold som skaper glede og kanskje beveger noen.

God helg