Portfolio

Nå som jeg er ute og søker jobb. Så er drømmen og kunne kombinere mine to ferdigheter salg og ledelse med min lidenskap for foto. For eksempel å kunne jobbe for merker som Canon , Nikon eller Olympus og Fujifilm.

Derfor har jeg laget et lite tilskudd til min side som heter Portfolio (fotografens referanse bilder /resyme) og her får jeg vist et bredt spekter av hva jeg har gjort i tillegg til landskapsfoto.

Dette er ting jeg har gjort men ikke praktiserer langer pga tid og resurser. Lidenskapen er landskapsfoto og det er dette jeg vil bruke denne kanalen til inntil videre. Om noe skulle endre dette så skal jeg så klart informere dere om det.

Jeg planlegger for tiden flere turer som jeg skal ta i fremtiden for å kunne vise deler av Norge  og andre land på min måte.

Her kommer et av mine favoritt sort hvit fra Mølen nå i sommer.(TBT)

Ha en flott Torsdag 

Håvard