Salg og endring av produkter.

Hei 

Nå har du mulighetentil å sikre deg et eller flere bilder digitalt før jeg går over til å selge alt på print. Jeg er i forhandling med flere trykkerier for å få best mulig produkt til best mulig pris. Jeg har lenge sett på formater og medier jeg vil ha dette på og tror jeg lander på 

  • Semigloss og matt papir i to størrelser (til ramme)
  • Canvas i to størrelser  (ferdig montert med hengsler)
  • Panorama canvas i to størrelser ferdig montert med hengsler)
  • Aluminiums plate i to størrelser (med fire fester for vegg)

Jeg vil selge alt dette til en ferdig pris inkludert frakt i Norge, for frakt i utlandet tilkommer andre priser. Dette skal gjøre at jeg har bedre kontroll over kvaliteten på trykk og hvilen format de blir trykket på. Ikke alle bilde passer like godt på alle medier og størrelser.

Priser og utvalg blir oppdatert så fort alt er klart og jeg har sett at all prøvetrykk er ok.
 

Så vær tidlig ute dette varer ikke lenge og prisene er ganske gode på de digitale filene.
Følg denne linken http://www.stokkefotografi.no/produkter/ så kommer du rett til bildene.
Her velger du det du vil ha og bestiller som i en vanlig nettbutikk. Når du har valgt det du vil ha, så trykker du på handlevognen og følger instruksjonen videre. 

Etter at du har betalt med kort(Visa eller Mastercard) eller Paypal så vil du få en separat mail med link til høyoppløselig JPG filen som du har bestilt.
Last ned denne og send denne til trykkeriet du vil bruke.

Håper du lar deg friste:)

Hilsen
Håvard Walle Stokke
Stokkefotografi